Nå din fulla potential på British Mini!

Arbetar du redan inom förskolan och vill få ut något mer eller är du nyutexaminerad och längtar efter att börja din karriär? Då vill vi gärna ha dig som vår nya kollega! Vi vill att British Mini ska vara en förskola och arbetsplats att känna stolthet över. Därför strävar vi efter att attrahera de bästa nya kollegorna som sedan får utrymme att utvecklas i sina roller. Vi ger dig förutsättningarna att nå din fulla potential.

Att vara medarbetare på British Mini

Som medarbetare på British Mini är du en del av en verksamhet i ständig utveckling och förbättring. Alla ges möjlighet att komma till tals med idéer för hur vi alltid kan bli lite bättre i allt vi gör. Vi tror starkt på att en verksamhet som inte utvecklas stagnerar och till slut inte är så bra som den en gång var.

På British Mini använder vi alla medel för att barnen ska bli nyfikna på lärande. Givetvis är leken och glädjen viktigast av allt, och vi följer läroplanen för förskolan, där lärandet verkligen sätts i centrum.

Vi erbjuder dig som är intresserad av det vi står för en arbetsplats där glädje, utvecklingsmöjligheter och nyfikenhet står i fokus. Vi ställer höga krav på oss själva och därför ställer vi höga krav på dig. Du ska behärska din roll, ta ansvar och utvecklas tillsammans med oss. Den förväntan har vi på alla våra kollegor.

Lediga tjänster

Skicka in en spontanansökan!

Vill du veta mer? Kontakta HR.

HR-manager
016-542 45 61
Skicka mail